Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

donderdag 10 november 2016

S.M.

In dit geval staat het voor Stads Markering! (Voor je denkt op een of andere sekssite aanbeland te zijn!)

Maar, geocaching is blijkbaar wel een beetje masochisme want het is een kwelling als jij de juiste locatie niet kunt vinden. Als het uiteindelijk wél lukt dan is het plezier groot.

De stad Groningen kent 10 markeringen. Nummers 1 tot en met 9 bevinden zich rondom de stad. Het tiende markante punt bevindt zich ergens op het Martinikerkhof. (Daar ligt geen cache.)

Het viel niet mee om de cache te vinden. Bedekt met bladeren. Eerst bij allerlei bomen gezocht. In holtes van bomen gekeken en gevoeld.

Uiteindelijk toch maar weer naar de sluis/brug gegaan en daar de boel bladvrij gemaakt. Ja, daar stond 'ie: de cache!

Deze cache draagt de naam stadsmarkering 1.

De logrol is bijna vol maar ik kon nog wel mijn naam opschrijven en noteren op welke datum + welk tijdstip ik de cache gevonden heb. Ik moet dat straks nog loggen op een speciale site (geocaching.com).

Het zoeken, fotograferen en loggen gebeurde onder toezicht van twee buffels?

Vriendelijk lachend liet het duo zich fotograferen.
Mocht je dit soort dieren graag zien dan is het natuurgebied Piccardthof beslist een aanrader! (Misschien ontmoet je nog je droomprins(es)?) Ja, dit is een verwijzing naar de 'prins van Picccardthof'-cache.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten