Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

vrijdag 17 februari 2017

Sanne Molis

Citaat uit hoofdstuk “Het is een rol die je moet willen spelen: de Mol in Wie is de Mol? Waar het op neer komt is manipulatie. Je moet bepaalde zaken voor elkaar zien te krijgen door continu het gedrag of iemand zijn mening proberen te veranderen. Je laat mensen voor je lopen. En dat gaat ver. En dat is eng. Want dat lukt. En dat is bizar. Maar voel je daarover niet rot. Zelfs niet als het verslavend werkt. Blijf het zien als een spel.”

En ... bekijk dit filmpje! 

Zo op het oog heeft Sanne weinig gemold. Maar dat maakt haar wél goed áls zij de mol is, en toch een fors bedrag uit de pot heeft weten te houden. 

Van de kandidaten die nu nog in het spel zitten heeft zij volgens mijn berekening tot en met opdracht 13 (aflevering 5) het meeste geld in de pot gebracht. De ideale kandidate? Volgens mijn bijgewerkte optelsom is Imanuelle nu de persoon die het meeste geld heeft verdiend voor de pot. 


(Mogelijke) molacties: 

  1. vertragen tijdens de zoektocht naar geld in Portland (maar wel de envelop met € 1000 pakken) én daarbij schijnbaar over voorkennis "had de Umbrella man de envelop in zijn hand?" beschikken.
  2. de stemming in de rechtbank verstoren (eerst stemmen op Jeroen en vervolgens moeilijk doen over stemmen op Roos)
  3. geld laten liggen / geld kwijt raken bij de estafette
  4. idioot idee wat te tekenen op het strand 
  5. geld laten liggen bij het zoeken naar geld in de hooiberg 
  6. enveloppen missen en verkeerde enveloppen laten pakken in de "kelder" (ook hier laat zij mensen voor zich lopen)
  7. bedragen missen bij de rodeo (buttons)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten