Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

dinsdag 20 juni 2017

Breuk met Van Breukelen

Hans van Breukelen is niet langer dan technisch directeur van de knvb (Kantklossen, Naaien, Vouwen & Breien), de Nederlandse "tak" van de VIVA.

Voetbalminnend Nederland is er blij om. En dat is begrijpelijk. Van Breukelen heeft weinig (tot niets) goeds gedaan. Zijn laatste "heldendaad": het contracteren van Dick Advocaat als bondscoach.

De KNVB moet een heel andere koers gaan varen. Commentator Arno Vermeulen (NOS) noemt Fred Rutten en Louis van Gaal als kandidaten.

Omdat ik voor continuïteit ben denk ik aan een relatief jong persoon. Dan geniet Rutten de voorkeur boven Van Gaal. Simpelweg omdat hij jonger is.

Er zal op heel korte termijn ook een nieuwe bondscoach moeten komen. Goed als dat ook een jong persoon is. Maar wél iemand met ervaring op het hoogste niveau. Frank Rijkaard is mijn eerste keus. Gertjan Verbeek (samen met Edgar Davids) staat ook op mijn 'shortlist'. En toch ook Ronald Koeman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten