Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

donderdag 18 januari 2018

Wie is de mol? 2018 aflevering 3 [VOORBESCHOUWING]

Zaterdag 20 Januari wordt aflevering 3 van Wie is de mol? 2018 uitgezonden. Ná de 2e aflevering lijkt het erop dat de serie verder gaat met 8 personen.

 1. Ron Boszhard kreeg in aflevering 1 een rood scherm (de test slecht gemaakt en dús veroordeeld tot een reis huiswaarts) 
 2. Ron Boszhard kwam in aflevering 2 in beeld maar de groep was niet bereid om hem terug te laten keren 
 3. Jean-Marc van Tol keerde huiswaarts omdat de spanning hem te veel werd (slapeloze nachten)
Zou Ron als een soort Heintje Davids nóg een keer terugkomen? Ik hoop het niet. Dat zeg ik niet om Ron maar omdat ik die hype ontzettend irritant vind. Daarbij: het spel draait erom dat de kandidaat die de test als slechtste maakt de afvaller m/v is. Een aflevering zonder afvaller (jokers of iets dergelijks) komt vaker voor. Dat hebben wij nu dus al gehad? 

8 personen. Wie is er verdacht & wie juist niet? Dat verschilt (uiteraard) per kijker. Mijn lijsten. 

Niet verdacht: 
 1. Olcay Gulsen = maakt zo veel fouten (molacties) dat zij ongeloofwaardig is als mol. Ik begrijp dan ook werkelijk niet waarom iemand haar verdenkt. 
 2. Jan Versteegh = in aflevering 1 belde hij meerdere keren de hulplijn (Art) mijn gevoel zegt dat hij dit niet deed om geld uit de pot te houden, in aflevering 2 wekt hij meer dan sterk de indruk dat hij (veel) geld wil verdienen voor de pot (en niet om het er later uit te kunnen spelen) 
 3. Ruben Hein = leek echt geschokt toen in aflevering 1 de opdracht ging beginnen 
 4. Bella Hay = is mijns inziens een enthousiaste kandidate (geen molacties) die haar best doet om een positieve bijdrage te leveren om de kas te spekken 
Verdacht: 
 1. Loes Haverkort = acties, uitspraken, non-verbale communicatie, beelden/symbolen wijzen in mijn ogen naar Loes (de beruchte tunnelvisie ligt op de loer) 
 2. Simone Weimans = komt zacht gezegd niet snugger over maar is, denk ik, een vrouw met een (boven) gemiddelde intelligentie 
 3. Emilio Guzman = laat een envelop (€ 2000) hangen (opdracht tijdens aflevering 1) maar pakt wél 1 joker (de andere joker geeft hij aan Stine) én de kluis, leest duidelijk de informatie op de achterzijde van de foto's voor aan een ander duo maar deelt geen informatie over het kompas, de plek waar Art zich bevindt, op de markt (opdracht 1 aflevering 2) corrigeert hij de rest laat (er is dan al zo veel tijd verspeeld dat de opdracht toch weinig geld oplevert)
 4. Stine Jensen = weet het kompas in elkaar te puzzelen, wimpelt Loes af (aan de telefoon), niet heel ambitieus, heeft het in de biecht van aflevering 2 over de stille leider (zij houdt zich redelijk op de vlakte)  
In aflevering 3 een soort pacman-opdracht. Met hanggliders etc. Tweegesprekken. De uitzending (NPO1) begint om 20:25 uur. Ná deze uitzending wordt (op NPO3) Moltalk uitgezonden (vanaf ongeveer 21:20 uur) met dit keer als gasten Ellie Lust, Sanne Wallis de Vries en Edo Brunner. Wat gaat Ellie ons vertellen over etherdiscipline? Naar wie deelt Sanne de sneer van de week uit? Is Emilio ... eh Ego ... pardon, Edo ... de mol?  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten