Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

dinsdag 27 februari 2018

Geopoly caches & de Tradi-Matrix + de Piramide van de Challenge

Op maandag 26 februari scoorde ik de Grote Markt cache, vandaag (dinsdag 27 februari) mocht ik de Challenge Piramide & de geopoly cache A-Kerkhof aan mijn totaal toevoegen.

Dat staat volgens de website op 161 maar ... ik heb enkele caches nog niet kunnen c.q. mogen loggen.

De Grote Markt (geopoly multi-cache) is een van de caches die ik op de website (nog) niet mag loggen. Mijn naam op de logrol (lees: het logrolleTJE!) mag wél.

De locatie is een plek die mij raakt. Ik ben daar redelijk bekend. Hier zat een 'Blijf van mijn lijf! huis' én er zit een opvanglocatie voor daklozen.

De Challenge Tradi-Matrix kon ik spijtig genoeg niet vinden. Dat ik niet weet hoe deze cache eruit ziet maakt het zoeken niet makkelijk. De "vorm" (bijvoorbeeld magnetisch) is ook niet bekend. Dit maakt het zoeken ook lastig.

Gelukkig heb ik wél diverse mooie foto's van het landschap kunnen maken.


Challenge de Piramide 

Of ik deze gevonden heb is voor mij onduidelijk! Ik heb een cache gevonden maar ... hier stond geen naam op. En op de papiertjes in de koker staat ook geen naam van de cache. 

A-Kerkhof geopoly-cache 

Deze nano zit op een bekende, doch leuke manier verstopt. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten