Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

maandag 6 augustus 2018

Nog 1 plek vacant

Met het nieuwe contract voor Sergerio 'Teddy' Gipson heeft Donar nog 1 plek beschikbaar.

Gipson is, na Drago Pasalic (Kroatië), Joseph Wall (VS van A) en Jordan Callahan (VS van A), de vierde buitenlandse speler in de selectie. Volgens de regels mag er nog een vijfde buitenlandse speler worden gecontracteerd, maar deze mag dan niet gelijktijdig met alle andere vier spelen.

Of de club er, gezien de speelminuten van Cunningham (starter), Dourisseau (starter), Koenis (starter) en Slagter (6e man) voor kiest om een buitenlander te contracteren voor een rol als invaller? Gipson is ook al een reserve (back-up van Callahan).

Welke keuze zal de club maken?

  1. Stefan Mladenovic terughalen als 3e point-guard (achter Callahan & Gipson) en 3e shooting-guard (achter Cunningham & Slagter). En, in geval van nood, 3e small-forward (achter Dourisseau & Hammink)? 
  2. Jordy Kuiper contracteren als 2e/3e power-forward (achter Wall) respectievelijk 3e center (achter Koenis en Pasalic)? 
  3. Bradford Burgess contracteren als back-up van Wall? 
  4. Stephen Domingo contracteren als reserve voor de 3 én 4 positie (achter Dourisseau en Wall)? 
Gipson zal, met zijn nieuwe contract, vermoedelijk meer geld verdienen dan in het afgelopen seizoen. Of Callahan en Wall duurder zijn dan Curry en Bruinsma weet ik niet. Al vermoed ik dat dit niet zo is. 

Welke verwachtingen heeft de clubleiding ten aanzien van de toekomst voor Cunningham, Dourisseau, Slagter, Pasalic en Mast? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten