Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

woensdag 3 april 2019

Zuiveren

Het gaat niet goed met Dordrecht. Vol ambities maar het is vechten tegen windmolens. De voorzitter zal zich meneer Quichot voelen?

Nederlands talent is er in de spelersgroep nauwelijks aanwezig. De buitenlanders zijn ook geen toppers, maar de ploeg staat wel op een 5e plaats en won al twee wedstrijden van Donar, de regerend landskampioen.

Mocht, en dat is waar ik op reken, Dutch Windmills in het nieuwe seizoen niet actief kunnen zijn in de DBL dan is het te hopen dat international Jito Kok naar een Nederlandse ploeg gaat die actief is in een Europese competitie.

De FEB zal toch moeten overgaan tot het saneren van de DBL. Van de huidige 10 ploegen horen er 5 ploegen niet thuis in de competitie: Weert (10), Rotterdam (9), Aris (8), Apollo (7) en Den Helder Suns (6).

Ga in het nieuwe seizoen door met de huidige nummers 1 tot en met 4.

Donar zal in de zomer haar ploeg anders gaan samenstellen. Verjonging is noodzakelijk. Contracteer Leon Williams (back-up point-guard), Maarten Bouwknecht (back-up shooting-guard), Jito Kok (back-up small-forward) en Thomas van der Mars (startende center).

Behoud Arvin Slagter (startende shooting-guard), Jason Dourisseau (startende small-forward) en Thomas Koenis. Shane Hammink heeft een doorlopend contract.

Haal ook Jordy Kuipers (back-up power-forward) en Luuk van Bree (back-up "small"-forward). Geert Hammink als coach? (Erik Braal de nieuwe bondscoach?) Mist alleen nog een heel goede point-guard. Brandyn Curry terughalen?

Jeter, Cunningham en Pasalic vallen dit seizoen allen tegen. Ik gun het Drago bij zijn gezin te wonen, en te spelen onder Ivica Skelin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten