Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 13 februari 2020

Donar naar bekerfinale

Donar heeft zich vanavond, donderdag 13 februari, geplaatst voor de bekerfinale die op zondag 29 maart wordt gespeeld in .... Martini Plaza.

De winnaar van de halve finale Hammers Zwolle vs Donar Groningen was reeds aangewezen om de host te zijn van de finale van de basketballcup.

Donar maakte, ondanks erg zwak spel, een achterstand van 5 punten (76 - 71) goed. Tijdens de return ging het op en neer. Het slotkwart begon met een verschil van 5 punten in het voordeel van Donar (58 - 53).

In de laatste tien minuten van de wedstrijd besliste Donar de wedstrijd. Het laatste kwart werd met 35 - 16 gewonnen door de Groningers.

Den Helder Suns of Aris Leeuwarden is de tegenstander in de finale. Ik hoop op Aris! Een derby Groningen vs Leeuwarden in de finale is een mooi affiche.

Donte Thomas kwam bijna tot een triple-double, maar wel een dubieuze: 18 punten, 10 rebounds en 6 turnovers.

Koenis was met 9 punten en 9 rebounds dicht bij een double - double. Carrington Love kwam tot 15 punten en 6 assists.

Noah Dahlman is deze wedstrijd de topscorer van de Hammers met 30 punten.

Weet Donar hem (Dahlman) in de zomer te contracteren?