Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 30 augustus 2020

Celtics [3] vs Raptors [2]

De halve finales van de 'conferences'. In de westelijke helft is een halve finalist bekend: de Los Angeles Lakers hebben zich dankzij een 4 - 1 zege op de Portland TrailBlazers geplaatst voor een confrontatie met de winnaar van de strijd tussen de Houston Rockets (4) en de Oklahoma city Thunder (5). De Rockets leiden nu met 3 - 2.

De andere kwartfinales gaan tussen de als 3e geplaatste Denver Nuggets en de nummer 6 van het reguliere seizoen, de Utah Jazz. Hier is de stand 2 - 3. Respectievelijk de Dallas Mavericks, de nummer 7 in het westen vs de nummer 2, de Los Angeles Clippers. De stand is hier 3 - 2 voor de Clippers. 

De westelijke finale tussen de beide ploegen uit Los Angeles is een droom.

Milwaukee Bucks, de nummer 1 van de gehele NBA en dus ook van het oosten, hebben in de kwartfinale met 4 - 1 gewonnen van de als achtste geplaatste Orlando Magic. 

Hun tegenstanders in de halve finale zijn de Miami Heat. Zij, de nummer 5, wonnen in hun serie met 4 - 0 van de Indiana Pacers, de nummer 4 in het oosten. 

Vanavond begint de serie tussen de nummers 2 en 3 van het oosten. De regerend kampioen, de Toronto Raptors, zijn de nummers 2. Zij wonnen in de eerste ronde met 4 - 0 van de Brooklyn Nets. In de halve finale ontmoeten zij de Boston Celtics, de nummer 3. De Celtics versloegen de Philadelphia SeventySixers (76ers) met 4 - 0 in hun kwartfinale. 

Op dit moment leiden de Celtics. Bij rust was het 59 - 42. Eindstand wedstrijd 1: 112 - 94, winst voor de Boston Celtics.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten