Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 20 september 2020

Celtics verkleinen achterstand

De derde wedstrijd van de oostelijke finale Boston Celtics vs Miami Heat is gewonnen door de Celtics. Ternauwernood. Dit ondanks een voorsprong van 20 punten voor de nummer 3 van het oosten.

In deze serie zijn de Celtics niet constant. Ze zijn niet in staat om de wedstrijden te controleren. In wedstrijd 1 én 2 pakten de Celtics ook een ruime voorsprong. Zelfs meerdere keren per wedstrijd. Maar de stand is 0 - 2 in het voordeel van de Heat.

Na wedstrijd twee ontplofte Marcus Smart in de kleedkamers. Is er sprake van een crisis óf was dit professionele conflicthantering? 

Dankzij de 117 - 106 overwinning hebben de Celtics de stand op 1 - 2 gezet. Nu is winst in wedstrijd 4 noodzakelijk om de serie in evenwicht te brengen! Een nederlaag zet de stand op 1 - 3, en dan is de best-of-7-series zo goed als voorbij. Want, ik zie de ploeg uit Boston dan geen 3 wedstrijden op rij meer winnen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten