Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 9 maart 2013

Groene Uilen 1 vs Apollo 1 vrouwen promotiedivisie

Het was een typische topper. De nummer 3 van de ranglijst, de Groningse studentenploeg de Groene Uilen, ontving de nummer 1 van de competitie, het Amsterdamse bc Apollo.

Geen van beide ploegen speelde goed, er werd matig geschoten (zowel van afstand als onder de basket (lay-ups)). Aanvallen kenden weinig variatie, de meeste acties bestonden uit drives.

Kwartstanden:
1. 12 - 12
2. 32 - 28
3. 45 - 40
4. 65 - 58

Hiermee heeft de thuisploeg goede zaken gedaan in de strijd om plek 2. Dit met het oog op de final four. Bij de thuisploeg een nieuwe speelster: Janis Amundala Ndiba. Zij speelt gewoonlijk mee met Celeritas meiden under 20, maar was nu (mede vanwege de krappe selectie van de Uilen) gevraagd om mee te spelen. Aangezien ze al een wedstrijd (uit tegen Batouwe) in de benen had speelde ze niet veel, maar ze maakte wel enkele belangrijke scores.

Hopelijk besluit men bij Celeritas, na de bekerfinale, om het seizoen af te maken met meiden uit de under 18 selectie. Zij kunnen dan weerstand opdoen die hen van pas komt op het NK én de meiden die tot de vaste kern behoren kunnen dan meespelen met de Groene Uilen (dat speelt om het kampioenschap van de promotiedivisie).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten