Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 29 maart 2013

B&B

Nee, dit gaat niet over logeeradressen (bed & breakfast)! Maar over kandidaten om Ivica Skelin, de huidige coach van DONAR / Flames, op te volgen.

Al enige tijd doet het gerucht de ronde dat Erik Braal met ingang van het nieuwe seizoen (2013/2014) de coach zal zijn. Hij lijkt in ieder geval zo goed als zeker te vertrekken bij Aris.

Een fan zegt op het gastenboek (http://donargastenboek.nl) dat hij Herman van den Belt wel als coach van DONAR wil.

Zou Mark Schuttershoef, enige tijd terug ontslagen als coach van Magixx Wijchen, kandidaat zijn om eventueel Van den Belt op te volgen?

Ik zou, zoals ze in Bergen op Zoom deden, Braal & Van den Belt wel als duo willen. Hopelijk nemen zij dan Valentijn Lietmeyer (Aris), Arno Bunnig (Hammers) en Kendrick Zondervan (Hammers) mee. Sjors Poels (Aris) mag van mij ook komen. Zeker als hij wel haalbaar is en Berend Weijs (Apollo) niet, of als Poels goedkoper is dan Weijs.

Met Braal en Van den Belt zie ik meer hoop voor de ontwikkeling van jonge spelers, die de jeugdopleiding van DONAR hebben doorlopen. Een speler als Valentijn Lietmeyer is niet slechter dan Thijs Vermeulen (Magixx) die wordt genoemd als nieuwe speler van Flames met ingang van het seizoen 2013/2014.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten