Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 8 september 2018

BV Groningen vs Wyba (Wijchen) [VOORBESCHOUWING]

Zaterdag 8 september, 14:00 uur, Corpus Huys (bekend als de Oude ALO). De oefenwedstrijd BVG vs Wyba. De ploeg uit Gelderland komt uit in de 1e divisie B? (Dit was het afgelopen seizoen wél het geval.)

De selectie van BVG is in de zomer flink veranderd, al staat de nieuwe indeling nog niet op de website.

Op Facebook staat de Rico Bakker nieuw is in de ploeg en dat Eric Peutz is teruggekeerd bij BVG. Yannick van der Ark zou, volgens een gerucht, ook de overstap hebben gemaakt van Groene Uilen naar BVG. Hij wordt in ieder geval niet genoemd als speler van Groene Uilen-Moestasj op de website van de Groningse studentenbasketballclub.

Een andere speler die vorig seizoen speler was van Groene Uilen, maar volgens de teamindeling nu niet meer: Sander de Roos. Het zou mij niet verbazen als ook hij de overstap heeft gemaakt naar BVG.

Groene Uilen vermeldt Craig Osaikhwuwuomwan ook niet als speler van hun selectie. Hij speelde mee in de oefenwedstrijd tegen Donar. Hij was duidelijk een gastspeler. Zou hij op een dubbele licentie gaan spelen voor BVG, en eventueel inzetbaar zijn voor Aris (Leeuwarden)?

Een Groninger die voorlopig geen club heeft, is Stefan Mladenovic. Hij zou een optie kunnen zijn voor BVG? Coach Anne van Dijk kent hem. Onder andere van Aris waar Mladenovic afgelopen seizoen speelde, en waar Van Dijk assistent-coach was.

Zou een leuke ploeg zijn? Mladenovic, Bakker, Van der Ark, De Roos, Osaikhwuwuomwan, E. Peutz, Hof, Van der Reijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten