Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 16 september 2018

Donar vs Brussel (open dag)

De open dag werd meer dan redelijk bezocht: 2000 fans lieten zich verwelkomen door de club én tegelijkertijd heetten zij hun helden welkom.

Drie nieuwelingen, drie Amerikanen: Grant Sitton, Joseph Wall en Jordan Callahan.

Tijdens het forum liet de club weten als een van de doelen die niet sportief van aard zijn de interactiviteit van de fanbase te willen verbeteren. De communicatie is veelal eenrichtingsverkeer: van de club naar de supporters. Hopelijk, zo laat de club weten, gaan de fans meer naar ons communiceren. Nemen zij via diverse kanalen, ook op eigen initiatief, meer contact met ons op.

Er is een projectgroep samengesteld. Wellicht dat die wat meer gaan doen met videobeelden? "Het valt niet mee om geschikte medewerkers te vinden" zei een van de bestuurders. "We zijn er al langer mee bezig, maar het realiseren gaat niet zo snel als wij graag zien" aldus het bestuur.

Hoogtepunten van de open dag van Donar (video)



Een van de programmaonderdelen was een oefenwedstrijd tussen Donar en Brussel.
Het werd een degelijke 90 - 68 overwinning voor Donar. Eerdere resultaten uit de oefenwedstrijden als voorbereiding op het seizoen 2018/2019:
Donar vs Antwerpen 81 - 69
Frankfurt Skyliners vs Donar 76 - 45
Mitteldeutscher BC vs Donar 79 - 67
Oostende vs Donar 77 - 73
Donar vs Aalst 79 - 64

Donar wint laatste oefenduel tijdens open dag

Wij hopen tegen Prishtina het verschil te maken met een team dat meer op elkaar ingespeeld is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten