Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 4 januari 2020

Veul hail & zeegn

De competitie, de DBL, wordt hervat. In eigen hal speelt Donar (Groningen) vanavond zonder Jason Dourisseau, Leon Williams en Andrew Smith. De laatste is voor drie wedstrijden geschorst.

Tegenstander is B.A.L. Weert. Dit zou een ploeg moeten zijn die tegen Donar niet weten te scoren maar de verdediging van Donar is al zo'n anderhalf seizoen belabberd.

Het is samen met de zwakke aanval de verklaring van het slechte spel van de Groningers. Waarom gaat het voortdurend mis? Wat is de reden dat de ploeg niet in staat is om haar sportieve plicht te doen?

Ik denk niet dat de ploeg bewust verzaakt! De ploeg is onmachtig, en dat is voor mij onverklaarbaar. Het is onbegrijpelijk dat de ploeg zo weinig goede spelers heeft gecontracteerd.

Aan klantenbinding doet de club niet meer, als het om goed spel gaat. De prijzen worden pas in april en mei verdeeld, hopen mag nog. Wanneer gaat de ploeg met goed spel de mensen verleiden om 's nachts voor de kassa te gaan liggen?

Update:

Wat een geklungel in de laatste seconden van de 1e helft. 23+ rebounds (dat is wél goed) in 1 aanval, maar geen score. Wél twee vrije worpen. Beide worden verzilverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten