Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 18 april 2020

Meidert van Veen en Donar uit elkaar

Verrassend is het niet. De samenwerking tussen Donar en Meindert van Veen is ten einde gekomen.

Van Veen (eerst analist en later assistent-coach) werkte goed samen met Erik Braal. Toen werd aangekondigd dat Braal komend seizoen niet meer de coach zou zijn was de verwachting daar: de club gaat ook niet verder met Van Veen.

Dat blijkt inderdaad het geval. Donar heeft dit gemeld op haar website.

Braal en Van Veen hadden graag afscheid genomen met een dubbel: nationale beker en landskampioenschap. Dit is niet gelukt.

Niet omdat finales werden verloren, ze zijn niet gespeeld. De bekerfinale is uitgesteld tot het begin van het nieuwe seizoen. De play-offs worden niet op een later moment gespeeld, het seizoen is vroegtijdig tot een einde gekomen.

Ik hoop dat de club (en haar fans) na de bekerfinale afscheid kunnen nemen van Braal en Van Veen. Zij hebben zich met het team van 2019 - 2020 geplaatst voor de finale die aan het begin van het seizoen 2020 - 2021 wordt gespeeld. Mogelijk met heel andere selecties van Aris Leeuwarden en Donar.

Nieuwe assistent-coach? Jason Dourisseau?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten