Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 7 september 2019

Troost"finale"

Beide ploegen behaalden in het seizoen 2017/2018 de halve finales van het FIBA EuropeCup-toernooi. Zij verloren ieder hun halve finaleserie.

De Italiaanse ploegen die de halve finales wonnen speelden, uiteraard, in de finale. Voor de verliezers van de halve finales was er geen wedstrijd om de derde plaats.

En dus besloten de Deense club Bakken Bears en de Nederlandse club Donar om in Aarhus een officieuze wedstrijd om de bronzen medailles te spelen. Hiermee kreeg deze oefenwedstrijd een leuk tintje.

Dankzij Carrington Love (19 punten), Matt Williams jr (18 punten), Donte Thomas (17 punten + 11 rebounds), Deshawn Freeman (9 punten), Shane Hammink (6 punten), Thomas Koenis (4 punten), Matt McCarthy (3 punten) en Jason Dourisseau (2 punten) wist Donar met 70 - 78 te winnen.

Dat is een mooi resultaat in de voorbereiding op de kwalificatieduels tegen het Portugese Benfica. Op maandag speelt de ploeg in Oldenburg een oefenwedstrijd achter gesloten deuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten