Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 14 november 2019

Jessey Voorn

Jessey Voorn is niet langer speler van Den Bosch. Gebrek aan speeltijd (verwoord als "niet voorkomen in de plannen van de club") is de reden van de breuk.

Voorn is actief geweest voor de volgende Nederlandse clubs:
Amsterdam zomer 2007 - zomer 2011
Donar zomer 2011 - zomer 2014
Zwolle zomer 2015 - zomer 2016
Leiden zomer 2016 - zomer 2018
Den Bosch zomer 2018 - november 2019

Voorn is het meest succesvol geweest bij Donar. Is de wens inderdaad om speelminuten te maken, dan is een terugkeer naar Donar geen logische stap. Wél een die ik toejuich!

Rotterdam is voor een Amsterdammer misschien pijnlijk maar Rotterdam is ambitieus en toch een subtopper. Daar zou Voorn dus een behoorlijke kans op speeltijd maken. Toon van Helfteren weet dan wie hij binnenhaalt.

Bij Weert, Aris en Apollo Amsterdam hoort Jessey Voorn niet thuis. Voor deze ploegen, en eigenlijk ook Den Helder, is hij te goed. Den Helder coach Van Noord zal hem graag aan zijn selectie toevoegen?

Waarom Donar? De ploeg kan in mijn ogen een schutter die ook goed kan verdedigen prima gebruiken. Leon Williams, Shane Hammink en Jessey Voorn (spelers van het Nederlands team) zorgen mijns inziens voor diepte in de selectie die ik welkom acht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten