Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 30 november 2019

Dunking Donar?

Het gerucht is waarheid gebleken. Donar heeft Andrew 'Drew' Smith opnieuw gecontracteerd.

De Amerikaanse center, die ook als power-forward kan spelen, maakt in de uitwedstrijd tegen Den Bosch zaterdag 30 november zijn rentree. Smith is gehaald om Deshawn Freeman te vervangen.

Statistieken van Drew Smith als speler van Sodertalje Kings, Zweden:
ongeveer 28 minuten, 9.4 punten en 6.4 rebounds per wedstrijd.
De Kings slaagden er, net als Donar, niet in om de tweede ronde van het Europe Cup-toernooi te halen door 1 overwinning en 5 nederlagen.
In de voorrondes van het Champions League toernooi was Sodertalje in de tweede voorronde uitgeschakeld.

Ik vertrouw erop dat Smith een versterking is maar zie het onvoldoende als een verbetering aangezien de ploeg zo veel zwakke punten heeft.

Freeman stelde teleur, als hij kon spelen want hij was regelmatig niet fit, maar dit geldt voor zoveel spelers: Carrington Love, Matt jr Williams, Vernon Taylor en Matt McCarthy.

Ik vrees dat het tij niet meer te keren valt en had daarom graag gezien dat de clubleiding nu zou besluiten om Nederlandse internationals, die hun jeugdopleiding in Nederland genoten, te contracteren. Dit voor de continuïteit én om de selectie te verbreden én verdiepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten