Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

woensdag 20 mei 2020

Geert Hammink coach Leiden

Geert Hammink is benoemd tot coach van Leiden. Hij heeft een contract voor 1 seizoen getekend. Maar liefst 1 seizoen!

De Leidse club zocht, als opvolger van Rolf Franke, een fulltime coach. Die hebben zij dus gevonden. Maar, waarom geen meerjarig contract aangeboden?

Shane Hammink, zoon van Geert Hammink, speelt bij Donar. Hij tekende in 2018 een contract voor drie seizoenen. Het komende seizoen, 2020-2021, is dus de laatste termijn van dit contract. Zal Shane zijn contract in de loop van het seizoen verlengen?

In het eerste seizoen speelde Shane nog niet zo goed. Het afgelopen seizoen speelde hij een stuk beter.

Wat mat betreft is Shane, vanwege het krappere budget waardoor de kans op toppers klein is (in ieder geval kleiner dan afgelopen seizoen), in het nieuwe seizoen een van de spelers die in de starting-five staat.

Dit samen met Thomas Koenis (center en aanvoerder?), Donte Thomas (power-forward), Jarred Ogungbemi-Jackson (point-guard) en DaVonté Lacy (shooting-guard).

Overige spelers: Stefan Mladenovic (guard), Leon Williams (point-guard), Jessey Voorn (shooting-guard), Luuk van Bree (forward), Jordy Kuiper (power-forward) en Andrew 'Drew' Smith (center). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten