Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

woensdag 15 juli 2020

Donar vs Dnipro

Donar begint de strijd om kwalificatie voor het miljoenenbal dat de basketball champions league heet met een tweestrijd in de eerste kwalificatieronde tegen BC Dnipro uit Oekraïne.

De vertegenwoordigers van Nederland in de champions league, beginnen op 15 september met een uitwedstrijd. De tweede ontmoeting is op 18 september in Groningen.

Bij winst spelen de Groningers tegen de winnaar van het duel (ook twee wedstrijden) tussen het Griekse Iraklis uit Thessaloniki en het Cypriotische Keravnos. Met deze laatste club heeft Donar de afgelopen jaren al ervaring opgedaan.

De ploeg uit Griekenland of Cyprus speelt op 22 september thuis, op 25 september wordt er (hopelijk) in Groningen gespeeld.

Overleeft Donar beide kwalificatierondes dan komt het in het reguliere seizoen uit in een groep met Tofas Bursa (Turkije), JDA Dijon (Frankrijk), Start Lublin (Polen), Nizhny Novgorod (Rusland), ERA Nymburk (Tsjechië), Falco Szombathely (Hongarije) en Casedemont Zaragoza (Spanje). Deze fase van het toernooi begint op 13 oktober.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten