Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 22 november 2020

Hayward naar Charlotte, Thompson naar Boston

De Boston Celtics hebben shooting-guard Gordon Hayward zien vertrekken naar de Charlotte Hornets. Én center Enes Kanter (terug)naar de Portland TrailBlazers. Als vervanger van Kanter hebben de Celtics Tristan Thompson, die transfervrij was, gecontracteerd. 

Thompson speelde de voorbije 9 seizoenen voor de club waar hij debuteerde als prof: de Cleveland Cavaliers. Met deze club won Thompson, aan de zijde van LeBron James (Kyrie Irving en Kevin Love) in het seizoen 2015-2016.  

Het vertrek van Kanter en vooral Hayward geeft de Celtics meer ruimte om gewenste spelers een behoorlijk salaris te bieden. 

Het vertrek van Hayward is voor de club uit Boston geen onoverkomelijk probleem, geen groot gemis, aangezien de club Jaylen Brown en Jayson Tatum behoudt. 

De ploeg zou eigenlijk moeten gaan zoeken naar een power-forward. Bijvoorbeeld D. Sabonis in ruil voor Marcus Smart, G. Williams, Semi Ojeleye, R. Williams III en A. Nesmith. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten