Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 6 november 2020

Internationale competities

Donar heeft er bij de overheid op aangedrongen om de DBL te hervatten omdat Donar meedoet aan het Europe Cup-toernooi. Alleen gebruikt de club daar andere woorden voor. Het wordt breder getrokken. Laat alle competities waarin clubs actief zijn die meedoen aan een Europese bekercompetitie een herstart maken.

Ik ben het daar ten dele mee eens. Wat ik bedoel met ten dele? Ik vind dat de DBL zeker hervat moet worden alleen niet met 12 ploegen, maar met 5: Donar (Groningen), Den Bosch, Zwolle, Leiden en Rotterdam. 

Wat te doen met een international als Shane Hammink? Geef hem toestemming om aan te sluiten bij een ploeg als Leiden (waar zijn vader coach is) of Donar (waar hij tot de zomer nog onder contract stond). 

De uitzondering die men heeft gemaakt voor het voetbal is bespottelijk. En het is diep triest dat de rest van de sport dit zo makkelijk heeft geaccepteerd. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten