Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 3 januari 2013

Space Jam 2

 Als er ooit al een vervolg komt op "Space Jam" (de tekenfilm met in de hoofdrollen Bugs Bunny en Michael Jordan (MJ is geen tekenfilmfiguur), dan kunnen we ons nu afvragen: Hoe is het verhaal? Wie spelen er mee?
 
Het lijkt mij wel leuk als Jason Kidd (point-guard New York Knicks) de stem en basketballacties doet van Elmer Fudd. Ze lijken toch al een beetje op elkaar?
 
Schurken? Deron Williams, Stephen Jackson, Metta World Peace, Blake Griffin, Dwight Howard, Allen Iverson, Gilbert Arenas, James Harden, Latrell Sprewell, Nene & Joachim Noah.
 
Helden? Bugs Bunny (coach), Batman (Scottie Pippen), Flash (Dwyane Wade), LeBron James plus 3 speciale gasten. En natuurlijk alle andere Looney tunes!
 
Start? Het jongetje uit Moron Mountain (deel 1) blijkt een zoontje te zijn van Swackhammer (geboren uit een korte relatie tussen Swackhammer en een onbekende mevrouw). De etter wil indruk maken op zijn biologische vader. Hij komt in gesprek met drie 'nerds': Mugsy Bogues, Larry Johnson en Shawn Bradley (ook uit deel 1). Zij willen eerherstel na het verlies tegen Michael Jordan.
 
Samen verzamelen een elftal, inclusief eerder genoemd drietal, om opnieuw NBA-spelers van hun talent te beroven. Bugs Bunny ontdekt het en roept de hulp in van strip-superhelden én LeBron James.
 
Het stelen van het talent:
 
Net als in deel 1 kruipen de kleine wezentjes over de vloer of een pleintje (Arenas, Sprewell). Merkwaardig genoeg behouden deze laatste 2 spelers hun talent. De 'nerds' die door hen gekropen zijn veranderen ook niet in hetzelfde type Monstars als de andere kleine schurken. Nee, zij worden klonen. Omdat niemand heeft gezien dat Arenas en Sprewell zijn aangevallen, en zij hun talent ook niet verliezen, vermoedt niemand een duister complot.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten