Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 9 februari 2017

DBL all-stars

De starters zijn bekend gemaakt:

  1. Lance Jeter (Donar, point-guard) 
  2. J.T. Tiller (Landstede, guard) 
  3. Jason Dourisseau (Donar, small-forward) 
  4. Chase Fieler (Donar, power-forward) 
  5. Drago Pasalic (Donar, center) 
Sean Cunningham (Donar, shooting-guard) kreeg meer stemmen dan J.T. Tiller maar hij is door Toon van Helfteren geselecteerd voor het Nederlands team. Daarom heeft J.T. Tiller een plek in het basis vijftal van de DBL all-stars "gekregen". 

Arvin Slagter en Stefan Mladenovic zijn ook geselecteerd voor het Nederlands team. De volledige selectie van het Nederlands team bestaat uit: Mladenovic (Donar), Voorn (Leiden), Slagter (Donar), Kherrazi (Leiden), Koenis (Leiden), Bouwknecht (Den Bosch), Cunningham (Donar, Van der Horst (Apollo), Schaftenaar (Landstede) en Oudendag (Landstede). 

De reserves van de DBL all-stars zijn nog niet bekend gemaakt.

Zelf had ik als all-stars (vanwege het verlangen naar spektakel) gekozen voor Jeter, Tiller, Dourisseau, Fieler en Smith (Donar). Hopelijk wordt Andrew Smith nog als reserve aan de selectie toegevoegd! 

Verder zou ik Jonathan Lee (Leiden), Steve McWhorter (Den Bosch), Nigel van Oostrum (Landstede) / J.T. Yoho (Landstede) / Keegan Hyland (Landstede) en Clayton Vette (Landstede) wel in de selectie willen zien. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten