Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

woensdag 22 februari 2017

Zwolle vs Rotterdam (game 1 halve finale)

83 - 79. Na een achterstand van 12 punten bij rust (33 - 45) een resultaat waar Landstede basketball niet heel ontevreden over zal zijn.

Of het, met het oog op de 2e wedstrijd (8 maart in Rotterdam), voldoende zal zijn om de finale te halen?

De finale die, tegen de verwachtingen in, dit seizoen niet in Zwolle wordt gespeeld. Groningen is de locatie van de finale.

Ik heb de eerste 13 minuten van de wedstrijd gezien. Het spel was zo verschrikkelijk slecht (van beide ploegen) dat ik maar iets anders ben gaan doen.

Mijns inziens is het zorgwekkend maar ik ben schijnbaar de enige die daar zo over denkt. Er wordt geroepen, gebeden, gesmeekt om nóg meer zwakke ploegen in de DBL.

Weliswaar ging het hier om een bekerwedstrijd maar wel met ploegen uit de DBL. (In de halve finales alleen ploegen uit de DBL. Apollo en Donar zijn de ploegen in de andere halve finale.)

Aanvallend én verdedigend was het gewoon waardeloos wat beide ploegen lieten zien (in die eerste 13 minuten). Qua intensiteit leek het wel een all-star game. Het enige verschil: geen show.