Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 3 augustus 2017

Europe cuptoernooi

Het Champions League toernooi kent 3 kwalificatierondes. De verliezers van iedere ronde gaan naar het Europe cuptoernooi. (Zij hoeven niet mee te doen aan de kwalificatiewedstrijden voor dat toernooi.)

Omdat Donar al in de 1e kwalificatieronde van het Champions League toernooi moet spelen, zou jij denken dat zij 3x worden ingeloot voor het Europe cuptoernooi. Gek genoeg lijkt dit niet het geval.

En nóg bijzonderder: het moment waarop zij niet kunnen doorstromen vanuit de kwalificatie voor het Champions League toernooi naar het toernooi om de Europe cup is ... de 3e kwalificatieronde.

Dit in tegenstelling tot de 7 andere verliezers van deze 3e ronde! Estudiantes vs Donar is wedstrijd nummer BCL 22. Snap jij het?

Het kan toch niet zo zijn dat een verliezer van de 3e kwalificatieronde van het Champions League toernooi niet mag meedoen omdat er te veel winnaars zijn van kwalificatiewedstrijden voor het Europe cuptoernooi. Als men een verliezer uit de 1e kwalificatieronde van het Champions League toernooi lager inschat dan een winnaar van de 2e kwalificatieronde van het Europe cuptoernooi dan zou ik dat nog kunnen begrijpen (zou dan kiezen voor een extra kwalificatiewedstrijd)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten