Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

woensdag 2 augustus 2017

Valentijn Lietmeijer terug in Leeuwarden

Aris (Leeuwarden) heeft Valentijn Lietmeijer overgenomen van Den Bosch B.V. Lietmeijer had een doorlopend contract? Zo ja, vermoedelijk hebben Lietmeijer en de Bossche B.V. in goed onderling overleg besloten om dit contract te ontbinden aangezien Lietmeijer niet voorkwam in de plannen van de nieuwe coach. Zo nee, dan is het zo dat na het einde van de Shoeters er een nieuw contract is getekend tussen Lietmeijer en de Bossche B.V.

Update: Lietmeijer wordt door Den Bosch verhuurd aan Aris. In het verleden deed Den Bosch dat al eerder met andere spelers.

Update 2: inmiddels heeft Den Bosch haar mededeling dat Lietmeijer is verhuurd aangepast in 'hij vertrekt'. Dan komt weer de vraag: contract ontbonden of was er vorig jaar een nieuw contract (van 1 seizoen) getekend?

Lietmeijer was van 2011 - 2013 ook al speler van Aris. De Leeuwarder club beschikt nu over 10 spelers. Wat mij betreft vullen de Leeuwardenaren deze laatste 2 plekken op in de personen van Bas Veenstra & Craig Osaikhwuwuomwan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten