Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 27 augustus 2017

Ex - "Nederlanders"

Lance Jeter won in Frankrijk een toernooi. Zijn ploeg versloeg ASVEL Villeurbanne (bekend van het Europe cuptoernooi) in de finale met 79 - 78. Jeter speelde 23 minuten. Zijn productie: 4 punten, 3 assists, 1 steal.

Chase Fieler is nog bezig zijn plek te vinden bij Oostende. Zijn aantal assists (5) en rebounds (7) is stabiel. Qua punten schommelt het behoorlijk. Het aantal turnovers mag wel wat minder. In deze ploeg veel minder speelminuten dan bij Donar.

Marco van den Berg (coach Trier) verliest met 85 - 72 van Oostende. Dat is voor Trier geen slechte prestatie. Update: hij won van Giants Antwerpen met 57 - 67.

Jean-Marc Jaumin is de nieuwe coach van de club uit Aalst. Hier een bericht over het bouwen van een nieuwe ploeg (en de ambitie van de club voor het nieuwe seizoen).

Ouder nieuws: Yannick Franke heeft een contract getekend bij Trentino. Hij was hier met het Nederlands team voor een toernooi (om de Trentino cup).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten