Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

maandag 20 mei 2019

4 - 0

Vier wedstrijden speelden Zwolle en Donar Groningen dit seizoen al tegen elkaar. Allemaal voor de reguliere competitie. Twee maal in Zwolle, twee maal in Groningen. Het leverde vier overwinningen op voor de Zwolse ploeg.

In de finale komen beide ploegen elkaar minimaal vier en maximaal zeven keer tegen. Zal de club uit Zwolle deze serie net zo domineren als in de ontmoetingen tijdens het reguliere seizoen? Of weten de Groningers, de regerende kampioenen, opnieuw een serie te winnen met een 'sweep'?

Donar vs Zwolle was, zoals gezegd in een vorig artikel, reeds twee maal eerder de finale. Zwolle vs Donar Groningen (2015/2016) eindige in 1 - 4. Donar Groningen vs Zwolle (2016/2017) in 4 - 1.

De Zwolse ploeg was vorig seizoen goed in de reguliere competitie maar heel zwak in de play-offs. Men dacht tijdens de reguliere competitie dat de Zwolse ploeg dit seizoen een stuk sterker is, maar dit betwijfel ik.

Zwolle liet tegen Den Bosch geen niveau zien dat hoger is dan het vorige seizoen. De Bosschenaren haalden in de halve finale overigens geen hoger niveau dan vorig seizoen in de kwartfinale.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten