Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zondag 14 april 2013

Duidelijke zaak

Grasshoppers uit Katwijk, de nummer 1 van de meiden under 20 eredivisie, is een veel beter TEAM dan het Groningse Celeritas/rtc Noord, de nummer 8 van dezelfde competitie (en dus degradatiekandidates: de nummers 1 t/m 8 handhaven zich in de eredivisie).

Een tweede zeer duidelijke zaak: de scheidsrechters waren, opnieuw, zeer ongeschikt voor hun functie. Meest opvallende fout: een opzettelijke elleboogstoot niet zien en over het slachtoffer zeggen "het is theatraal gedrag"!

Kwartstanden:
1. 8 - 21
2. 22 - 44 (14 - 23)
3. 34 - 64 (12 - 20)
4. 51 - 80 (17 - 16)

Het zou voor talentes als Christy Buderman en Kim Keijzer een heel slechte zaak zijn als Celeritas volgend seizoen niet mag meedoen aan de under 20 eredivisie. In Groningen is al enkele jaren geen eredivisieclub.

De speelsters van Groene Uilen (aan het einde van het seizoen stoppen er 2?) hebben mogelijk niet de ambitie om eredivisie te spelen?

Je moet, vind ik, wel de eredivisie ingaan met speelsters die zich tot dat moment hebben bewezen (en ontwikkeld) in de meiden under 20 eredivisie en/of de promotiedivisie. Je vijver behoort niet het rayon te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten