Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

dinsdag 22 mei 2018

1 Donar vs Leiden 0

Wat velen hadden verwacht gebeurde: Donar heeft zonder inspanning gewonnen van B.S. Leiden.

De dweilers hoefden nauwelijks in actie te komen want ondanks de warmte heeft niet een speler van Donar ook maar een druppeltje zweet uit de poriƫn laten stromen.

De uiteindelijke uitslag geeft een zeer vertekend beeld en doet absoluut geen recht aan het verschil in kwaliteit tussen beide ploegen. Ik verwacht dat dit verschil ook in de volgende wedstrijdEN duidelijk wordt: B.S. Leiden hoort gezien haar kwaliteit (lees: het gebrek daar aan) niet in de DBL thuis.

Donderdag 24 mei wordt de 2e wedstrijd van de finaleserie gespeeld.

Op de tribunes werd gezegd dat Carrington Love (guard van Leiden) in het komende seizoen voor Donar speelt. Nou, ik hoop het niet! Love is een veel slechtere speler dan Brandyn Curry, Sean Cunningham en Sergerio 'Teddy' Gipson.

Als Donar de ambitie heeft om in Europa beter te presteren, dan moet zij Love niet contracteren. Kloof (nu speler van Murcia) is dan een betere optie, een veel betere optie!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten