Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

woensdag 30 mei 2018

Kampioens"feest" Donar 2018

Landskampioen van het seizoen 2017/2018. Hoewel dit resultaat zonder glans werd bereikt is het tóch een reden voor een feestje.

In plaats van een samenkomst op de Grote Markt vond het gebeuren dit keer plaats in MartiniPlaza.

Op deze beslissing was vooraf de nodige kritiek.

Ik ben net thuis en concludeer dat ik, na het afwegen van plus- én minpunten, vind dat een feest op de Grote Markt leuker is dan in MartiniPlaza. De gedacht om het feest samen met alle fans te willen vieren waardeer ik overigens enorm! Kan dit echter niet op de Grote markt?

Tussen allerlei kraampjes. Of ... als het onverhoopt slecht weer wordt in het oude gebouw van V&D, al die ploeterende winkeliers belanden straks toch in de goot. De koopgoot genaamd het Forum.

Grote Markt:
+ het is in de open lucht en dus is er meer "frisse" lucht
+ ondanks een eventuele hitte golf voelt het meestal minder aan als een sauna dan in een hal (het nestkastje in Leiden is wat dit betreft helemaal schandalig!)
+ de mogelijkheid om voor het feest begint eten & drinken te kopen in een supermarkt, en dit tijdens het feest te consumeren
- eventueel feest na de huldiging houden in een kroeg als Newscafé beperkt het aantal personen dat aanwezig kan zijn

In geval van MartiniPlaza is het dus net andersom. Al hanteerde men een vol = vol - beleid.

Na de huldiging vertrokken duizenden mensen. Slechts een dozijn party animals bleef achter. Ik besloot rond 22 uur huiswaarts te keren. Er was te veel oorvervuiling.

Heldenontvangst Donar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten