Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

woensdag 21 januari 2015

Jason Dourisseau wil Nederlander worden?

RTV Noord, de regionale omroep voor de provincie Groningen (inclusief de stad Groningen), bezocht Würzburg (Duitsland) om daar Jason Dourisseau (ex-speler Donar) in actie te zien. Enkele Donar-fans waren afgereisd naar Würzburg. Om de held van de voorbije 5 seizoenen te bezoeken en hem een cadeau te overhandigen.

'JD' was dankbaar voor het bezoek en het cadeau. RTV Noord wist in de reportage te melden dat Dourisseau in de loop van dit jaar Nederlander hoopt te worden. Hij wordt, als dat lukt, daarmee interessanter voor Donar dan hij nu (als USA-speler) al is. Okay, het zorgt er ook voor dat zijn prijs gaat stijgen. Maar ja, een "Nederlander" met zijn kwaliteiten ... en dan ook nog eens een aantal buitenlandse spelers ... Interessant!

Wat het sportieve resultaat dit seizoen zal zijn is nog onbekend. Maar ik zie Jason D. graag terugkeren! Een TEAMspeler, een geweldige verdediger, een meer dan goede rebounder. Als je het vergelijkt met diens opvolgers dan maakt hij minder punten. Belangrijker (in mijn ogen): hij geeft veel minder punten weg en stelt medespelers veel meer in staat tot scoren!

Het maken van een lijstje voor het volgende seizoen komt nog te vroeg. Maar het is wel goed om al opties voor ogen te hebben en met deze spelers verkennende gesprekken te voeren!

Jeter, Mladenovic, Sanchez, Bekkering, Koenis, Bouwknecht, Lietmeijer, Veenstra, Dourisseau & Van Kempen? Lijkt mij een leuke ploeg.

Het staat je natuurlijk vrij om te reageren! Je suis Charlie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten