Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

maandag 12 januari 2015

Jessey Voorn naar Gran Canaría

Jessey Voorn gaat met onmiddelijke ingang spelen voor Canarías basket. De ploeg komt uit in de LEB Plata (3e divisie).

Voorn besloot in de zomer om Donar te verlaten. Hij had een minder contract aangeboden gekregen, en dat stemde hem niet tevreden. Omdat een doorstart van Den Helder is uitgesteld, was hij nog beschikbaar.

Ik wens Jessey veel succes en plezier toe in de Spaanse competitie. Voor het Nederlandse basketball zou ik het beter vinden als Voorn zou terugkeren bij Donar, en Donar zou besluiten om Ridderhof & Osaikhwuwuomwan te verhuren aan Apollo.

De DBL kent nu een top 4 (Leiden, Zwolle, Den Bosch en Groningen) een middenmoot (Rotterdam en Leeuwarden) en een staart (Weert en Amsterdam).

Leon Kersten (journalist) stelt voor om de DBL te splitsen in elite A & elite B. Goed idee! De suggestie om een play-offs te spelen met 6 ploegen vind ik dan weer niet verstandig.

Om wat meer spanning in de (eventuele) elite B te krijgen (en anders in de tob 4 van de DBL) zou het goed zijn als ploegen als Weert en Amsterdam zich op korte termijn verder weten te versterken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten