Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 8 januari 2015

Wegwezen! En doorgaan.

Het interim bestuur van de FEB is overduidelijk NIET in staat om fatsoenlijk beleid te bedenken en uit te voeren! Pas vandaag (donderdag 8 januari 2015) is bekend gemaakt dat Den Helder Drillers in het seizoen 2014/2015 niet actief zal zijn in de Nederlandse eredivisie (Dutch Basketball League).

In eerste instantie zou bekend worden gemaakt of Den Helder Drillers per 1 januari 2015 een doorstart zou maken in de eredivisie. Resultaat? Wat denk jezelf?! Niet gehaald dus! Uitstel van executie tot 7 januari 2015. Van uitstel komt afstel? Ja dus!

In tweede (en laatste) instantie zou op 7 januari bekend worden gemaakt of de club nog in het seizoen 2014/2015 actief zou zijn in de eredivisie. Resultaat? Hallo, we hebben het over het Nederlandse basketball weet je nog?! Niet gehaald dus! Pas op 8 januari komt men met een bericht. Den Helder Drillers werkt aan een terugkeer op een later moment. Per wanneer? De club mag, ondanks meerdere fouten in het verleden, per september 2015 (dus seizoen 2015/2016) meedoen in de DBL zonder dat de club kampioen is geworden in de promotiedivisie.

Verder is, oh oh wat een verrassing, nóg niet bekend of het under 24 team mag blijven meedoen in de Dutch Talent League. Hallo?! Deze ploeg had, gelijktijdig met de eredivisieploeg, uit de competitie gehaald moeten worden. De gehele organisatie is failliet, niet alleen de seniorenploeg!

De Nederlandse eredivisie heeft een ander bestuur nodig! Bestuurders die wél inzien in welke problematische situatie het Nederandse basketball verkeert, en welk beleid nodig is om het Nederlandse basketball te redden.

Het interim bestuur doet niets anders dan verder gaan met het gekwakkel waar al sprake van was onder het bestuur dat in 2014 besloot om af te treden. Wat dat betreft is het net de Nederlandse politiek.

Jessey Voorn leek te gaan spelen voor Den Helder Drillers. Vraag is nu: voor welke club gaat hij NU spelen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten