Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 31 januari 2015

DONAR verspeelt dure punten

DONAR, de Groninger basketballclub die uitkomt in de eredivisie, heeft vanavond een nederlaag geleden tegen het Zwolse Landstede basketball.

Dat de thuisploeg verloor (2e thuisnederlaag van dit seizoen tegen Zwolle) betekent duur puntenverlies. De bezoekers zijn dankzij de overwinning qua punten op een achterstand van 4 punten gekomen op de gastheren, maar de gasten speelden tot nu toe 2 wedstrijden minder dan de Groningers!

DONAR kon vanavond niet beschikken over Sean Cunningham en Craig Osaikhwuwuomwan. Beide spelers waren geschorst. In de wedstrijd tegen Rotterdam (die werd gespeeld in Rotterdam) kregen beide spelers een diskwalificerende fout wegens vechten.

Zwolle begon sterk, raakte de controle later in de wedstrijd kwijt maar pakte uiteindelijk wel verdiend de buit. De eerste scores werden gemaakt door een Groninger: Valentijn Lietmeijer schoot 2 driepunters raak.

DONAR miste weliswaar spelers (schorsingen, blessure) maar had vanavond de nederlaag toch echt aan zichzelf te wijten. Enorm afgetroefd in de rebounds, de verdediging was een gatenkaas.

Nog 1 ding: ga voortaan op de tribune zitten en NIET op een stoel die is bedoeld voor een fotograaf of een medewerker van de club! En ga dan ook niet vlak achter de reclameborden zitten. Andere mensen nemen ook gewoon plaats op de tribune. Ook begeleiders van iemand in een rolstoel. Vorig seizoen gebeurde dit ook al en toen ging je gewoon voor iemand zitten (die vervolgens niets meer kon zien).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten