Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

dinsdag 6 januari 2015

Doorstart?

Hoezo doorstart?! Er werd al over gesproken dat de nieuwe ploeg zou moeten bestaan uit jonge Nederlanders. Buitenlandse spelers en Nederlandse routiniers zouden grof gezegd niet welkom zijn.

Dat lijkt inmiddels meer dan waarheid te zijn. Achtereenvolgens vertrokken de volgende spelers uit Den Helder:
1. Nigel van Oostrum - Aris
2. Quincy Treffers - Aris (beide spelers vertrokken gelijktijdig)
3. Sergio de Randamie - Apollo
4. Aron Royé - Apollo (vertrek Royé werd overigens eerder bekend gemaakt, Een overstap van De Randamie was nog enige tijd onduidelijk. Het is me niet bekend of Royé ook al eerder een wedstrijd speelde voor Apollo.)
5. Branden Frazier - Hongarije
6. Cole Dickerson - Finland

Maurice Creek, die de kerstdagen in de USA doormaakte maar inmiddels weer in Den Helder is, zal een dezer dagen dan ook wel ergens anders een contract tekenen. De vraag is alleen: waar?

Bericht of de Drillers nog in het seizoen 2014/2015 actief zullen zijn in de DBL is er nog altijd niet. Hoezo 1 januari? Okay, vrijdag 2 januari? (Ook niet zorgen dat er uiterlijk woensdag 31 december duidelijkheid gegeven wordt. De FEB heeft het prima voor elkaar! Not.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten