Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

donderdag 13 augustus 2015

What 's up Cunningham?

Sean Cunningham is afgevallen als international. Hij zal niet meespelen op het EK 2015. De guard stond (staat?) in de belangstelling van Donar maar wilde tot na het EK wachten met het nemen van een beslissing over zijn toekomst.


Hij gaat (als speler) niet naar het EK. Op dit moment kan hij dus een beslissing nemen. Voor welke club gaat hij in het nieuwe seizoen spelen? Ik verwacht dat hij in de Nederlandse eredivisie blijft spelen.


Blijft hij bij Donar? Keert hij terug naar b.s. Leiden? Of een verrassende move?


Als fan/supporter van Donar hoop ik op een sterke Nederlandse kern voor mijn club. Cunningham acht ik als een geschikt stukje in deze puzzel. Een mooie aanvulling op Dexter Hope, Yannick Franke en Jason Dourisseau. Hoewel de club aangaf slechts voor een 9 mans rotatie te gaan, en er dus nog slechts plek is voor 1 contractspeler, hoop ik ook nog op een nieuwe verbintenis met Stefan Mladenovic.


Hopelijk na het weekend (17 - 21 augustus) meer nieuws! (Voor het weekend mag natuurlijk ook!)

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Raar, als ik wat plaats verschijnt het 2 keer... Over Sean: heeft zichzelf de das omgedaan met wachten. De Vries zei al: voor Donar speel je graag of niet. Dus exit Sean. En Mladenovic gewoon niet goed genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over plaatsen van reactie: daar weet ik niks van!

   Sean C., tja ... men zoekt een ander type speler (en ja, 2e keus zijn is niet leuk).
   Stefan M., niet het niveau van een buitenlander (en afgelopen seizoen nog niet zo goed als voor zijn blessure). De club is ambitieus. Voor hem daarom geen plek in de selectie. Te duur voor een 12 mans rotatie.

   Verwijderen