Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 12 december 2015

Belangrijke & benauwde zege (BVG vs Wyba [VERSLAG])

BVG heeft in de eerste divisie A een belangrijke overwinning geboekt in de thuiswedstrijd tegen Wyba.

Dit ondanks te slordig spel.

Kwartstanden:

  1. ? - ? 
  2. 42 - 46 
  3. ? - ? 
  4. 85 - 78 
In het begin van de wedstrijd ging het behoorlijk goed met de Groningers. Leuke combinaties in de aanval en sterk rebounden (ondanks dat er toch ook toen nauwelijks sprake was van boxing-out!) zorgden voor een 12 -  7 voorsprong. Maar toen kwamen de gasten in de wedstrijd. Zij gingen er op én er over. 

BVG schoot zichzelf in de voeten door veelvuldig balverlies te lijden. Tel daar de hulp van een van de scheidsrechters bij op en je hebt een logische verklaring. Deze scheidsrechter floot niet voor aanvallende (duw)fouten van de Gelderlanders maar wél voor overtredingen die niet gemaakt werden (lopen). 

Op diverse momenten werden er verkeerde keuzes gemaakt. Zowel qua schieten als de bal naar elkaar spelen. (Inclusief te veel of in de verkeerde richting dribbelen.) 

In het laatste kwart vielen de driepunters. De bezoekers wisten overigens ook diverse driepunters raak te schieten. Het publiek zag een spannende wedstrijd geleid door een goede (Esther van Bochove) én een hele slechte scheidsrechter.  Maar goed ... de winstpunten zijn voor BVG.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten