Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 17 december 2015

Kerst, dus de verlosser is dichtbij? (Donar vs Aris [VERSLAG])

Een zeer zwak Donar heeft vanavond eenvoudig gewonnen van Aris Leeuwarden. Het was dramatisch zo slecht als wij (Donar) stonden te spelen. Tel daarbij op dat minstens 2 spelers (Sullivan en Franke) veel te veel minuten speelden (gezien hun geleverde wanprestaties).

Met name Franke bakte d'r helemaal niets van. Geforceerde lay-ups, turnovers, geen enkele bijdrage aan het verdedigende spel. Waarom wordt er niet meer gebruik gemaakt van Bas Veenstra?

Over Sullivan werd afgelopen weken gezegd dat hij meer zou moeten spelen. Iets waar ik het niet mee eens was. Mijns inziens heeft hij vanavond mijn gelijk bewezen.

Wanneer Hope & Cunningham niet allebei op de vloer staan zou de ploeg moeten spelen met Dourisseau op de 2, Veenstra/Fieler op de 3, Bubnic/Fieler/Veenstra op de 4 en Bekkering/Bubnic/Veenstra/Fieler op de 5.

Bubnic speelde beter dan tegen Den Bosch (al kan dat heel goed een vertekend beeld zijn gezien de zwakte van Aris), Fieler wist opnieuw niet te overtuigen. Verdedigend zijn beide spelers zwak. Fieler maakt nog wel eens een paar blocks (vanavond had hij er 3? (Een had overigens afgekeurd moeten worden wegens goaltending. Maar die "eer" was er voor een ploeggenoot.)) maar beiden zijn niet of nauwelijks in staat om andere inside-spelers af te stoppen.

Bas Veenstra speelde vanavond meer dan in alle voorgaande wedstrijden van dit seizoen samen. Maar het was nóg veel te weinig. Hij moet meer spelen.

Na de Kerst komt Tommy Mason - Griffin. Ik denk niet dat hij de verlosser zal zijn. Eerlijk gezegd begrijp ik niet waarom de club heeft gekozen voor een vervanger van Ken Brown. Maak het seizoen af met Hope, Cunningham, JD, Fieler, Bekkering, Bubnic, Veenstra & Franke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten