Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

vrijdag 18 december 2015

Niet slim dús net niet! (Donar u24 vs Shoeters u24 [VERSLAG])

Vanavond, vrijdag 18 december, werd de competitiewedstrijd (in de mannen under 24 eredivisie (DTL)) tussen Den Bosch (Shoeters) en Donar gespeeld.

In de laatste minuut stond de thuisploeg 1 punt voor en daarin ging het mis! De ploeg speelde de bal rond, ook na een aanvallende rebound, in plaats van voor een score te gaan. Een poging tot een lay-up had hoogst waarschijnlijk een P (persoonlijke fout), en dus vermoedelijk, twee vrije worpen opgeleverd.

Nu leed de ploeg, met nog 6 seconden te spelen, balverlies. De gasten scoorden uit de fastbreak. Hoewel Donar nog een time-out tot haar beschikking had liepen de schot- én wedstrijdklok gewoon door. Was er geen time-out gevraagd?

Hoe dan ook, het resultaat was wéér een nederlaag. De ploeg heeft dit seizoen nog geen wedstrijd gewonnen. Eindstand: 89 - 90.

De wedstrijd werd ontsierd door twee technische fouten voor de coach van Donar. Beiden kreeg hij al in het eerste kwart. Hij mocht (moest) dan ook na dit kwart de zaal verlaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten