Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

dinsdag 24 februari 2015

Aris vs Donar (24 februari 2015) [verslag]

Het was een slechte wedstrijd, vooral van de ploeg van Donar. En dat met name in het eerste kwart. Dit kwart werd afgesloten met een voorsprong (11 punten verschil) voor de thuisploeg.

Kwartstanden:

  1. 25 - 14 
  2. 40 - 42 (15 - 28) 
  3. 65 - 70 (25 - 28) 
  4. 79 - 97 (14 - 27) 
Aan de zijde van Donar waren de beste spelers Maarten Bouwknecht en vooral Bas Veenstra. Dit zal niet iedere toeschouwer, zelfs niet iedere Donar-fan, verwacht hebben. Ondanks dat Veenstra de laatste weken steeds beter is gaan spelen. 

De jonge Nederlanders, afkomstig uit de Groningse jeugdopleiding (Bas Veenstra speelde overigens de afgelopen jaren in Zwolse dienst (uitgezonderd in het seizoen 2013/2014 (revalideren na een blessure)).), kregen welkome ondersteuning van Lance Jeter, Bill Clark en (vooral qua punten) DeJuan Wright. Stefan Mladenovic viel goed in en vervulde zijn taak (in mijn beleving) naar behoren. Thomas Koenis haalde mijns inziens een voldoende ondanks dat hij een ongelukkige wedstrijd speelde. Mark Sanchez had vanavond helaas niet zijn beste avond (qua basketball). Gelukkig, voor de Donar-fans én de Groninger club, won de ploeg van coach Skelin deze wedstrijd. 

Nu wacht a.s. zaterdag een uitwedstrijd tegen koploper Leiden. Dat is (opnieuw) een wedstrijd die gewonnen MOET worden. Ross Bekkering speelde vanavond nog niet. Met het oog op de bekerfinale (29 maart) is het wenselijk dat hij tegen Weert (een thuiswedstrijd) voor het eerst kan spelen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten