Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 15 februari 2015

Nigel van Oostrum & Quincy Treffers

Aris, de basketballclub uit Leeuwarden, heeft de contracten met Nigel van Oostrum en Quincy Treffers verlengd. De spelers die als laatsten deel gingen uitmaken van de huidige selectie zijn de eerste spelers die zijn gecontracteerd voor het volgende seizoen (2015/2016).

Proficiat aan Aris voor het behouden van deze Nederlandse spelers. Nuttige spelers die nu een behoorlijke inbreng hebben. Zowel qua speelminuten als nuttige acties. (Volgens diverse berichten in de media en statistieken.)

Treffers is een back-up van de USA-spelers Ryan Watkins en Marquise Simmons. En Van Oostrum is op dit moment starter (of dat gaat veranderen als Miles Jackson - Cartwright zijn rentree maakt).

Ik had beide spelers, en zeker Van Oostrum, graag in de selectie van Donar (seizoen 2015/2016) gezien.

Want als ik denk aan een goede Nederlandse kern voor Donar:
point-guard = Maarten Bouwknecht, Dexter Hope
shooting-guard = Valentijn Lietmeijer
guard = Stefan Mladenovic, Nigel van Oostrum, Sean Cunningham
small-forward = Nigel van Oostrum
power-forward = Ross Bekkering, Quincy Treffers
forward = Bas Veenstra
center = Thomas Koenis, Craig Osaikhwuwuomwan

We (Donar) beschikken dit seizoen over goede USA-spelers. Als we die willen behouden gaat ons dit in het nieuwe seizoen mogelijk meer geld kosten. Of we willen misschien nog betere USA-spelers contracteren? Hoeveel USA-spelers mogen we in het volgende seizoen op het rooster zetten? Zelf ben ik voor een maximum van 3 en op termijn zelfs 2 buitenlanders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten