Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zaterdag 28 februari 2015

Groene Uilen vs Cangeroes (mannen promotiedivisie) [verslag]

De spanning die werd verwacht, die was er af en toe. Maar dan alleen in de eerste helft. In deze fase verzuimden de Uilen mijns inziens te vaak om het spreekwoordelijke gaspedaal in te trappen c.q. de tegenstander fel op de huid te zitten op het moment dat de Uilen moesten verdedigen.

Het derde kwart was rampzalig! Beide ploegen speelden slecht, er werd veel te veel gezeurd & geklaagd en de arbiters stapelden de missers op elkaar. Gelukkig wisten de Uilen te veel frustratie te voorkomen. In het 4e kwart ging men eindelijk vliegen. De gasten uit Utrecht waren op. Ze konden het energieniveau van de thuisploeg niet meer aan. Verre van.

Toen de Uilen zich hier volledig bewust van werden, én dit volledig probeerden uit te buiten, werd het leuk. Het tempo (balcirculatie) ging omhoog, er werd meer druk gezet tijdens aanvallen van de tegenstanders. Eindstand: 82 - 53.

Bij de Uilen ontbraken Sander de Roos (stage in het buitenland (Groene Uilen is een studenteploeg)) en Yannick van der Ark (nog niet terug uit het buitenland).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten