Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 10 februari 2018

Aris vs Landstede [LIVE verslag]

Op papier geen spannende confrontatie. Maar wedstrijden worden niet op papier gespeeld maar op de vloer.

Het is voor Aris een wedstrijd die gewonnen moet worden. Al denkt hun coach daar iets anders over. Hij wil de wedstrijden tegen de ploegen uit de top 4 wel winnen maar nederlagen, ook in thuiswedstrijden, zijn (begrijpelijkerwijs) ingecalculeerd.

De strijd met Apollo (Amsterdam) om deelname aan de play-offs is een spannende. Vanwege de overwinning die Apollo eerder vandaag, in een thuiswedstrijd, boekte op Den Helder Suns is Apollo nu de ploeg die virtueel meedoet aan de play-offs. Aris zakt bij verlies naar de 7e plaats.

Kwartstanden:
  1. 17 - 20 
  2. 29 - 45 (12 - 25)
  3. 53 - 70 (24 - 25)
  4. 73 - 85 (20 - 15)
Aris: matige verdediging, de spelbouw loopt niet soepel (sommige spelers (o.a. Blackman) zijn te egoïstisch), zwakke verdediging.

Landstede: slechte schoten (met de tenen op de driepuntslijn) die overigens wél raak zijn, passes die niet aankomen, te weinig druk zetten op de tegenstanders als de Zwolse ploeg verdedigt.

Slecht commentaar (Podium tv) bij de wedstrijd. Zo zegt de verslaggever dat er werd gefloten voor de overtreding was gemaakt. Onjuist! Ten eerste werd er geen overtreding gemaakt maar een persoonlijke fout. Ten tweede was er geen sprake van een schotactie op het moment dat de fout werd gemaakt (én daarvoor werd gefloten) vandaar dat de score niet telde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten