Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

vrijdag 19 juli 2013

Leiden, Den Bosch en Apollo

Leiden, de landskampioen, heeft de Amerikaanse point-guard Whit Holcomb-Faye gecontracteerd. De Amerikaanse guard speelde het afgelopen seizoen voor de verliezende finalisten: Aris Leeuwarden.

Josh Duinker, international, heeft ook getekend bij de landskampioen.

Den Bosch heeft het contract met small-forward Kees Akerboom jr. met 3 seizoenen verlengd.

Apollo heeft zich niet ingeschreven voor de eredivisie en zal dat, zo wordt gezegd, ook niet gaan doen. De club zal een ploeg inschrijven in de promotiedivisie. Coach van de ploeg zal waarschijnlijk Hakim Salem zijn. Apollo heeft onvoldoende geld voor deelname aan de eredivisie.

Inmiddels is bekend gemaakt dat Apollo wél zal meedoen in de DBL. Nu lijken, inmiddels, er toch weer redenen (o.a. vertrek van een speler naar Aris Leeuwarden) te zijn om aan te nemen dat Apollo d.d. 22 juli bekend zal maken NIET deel te nemen aan de DBL in het seizoen 2013/2014.

De DBL zal dus bestaan uit 9 ploegen? Aron Royé wordt nu gelinkt aan Leiden en Wijchen. De Magixx uit Wijchen zouden Dimeo van der Horst overnemen van de Groningse Flames. Van der Horst zou waarschijnlijk de startende point-guard worden van de Magixx. Is dat ook nog zo als Royé daar ook gaat spelen?

En Royé naar Leiden? Als back-up van Holcomb-Faye? Gaat Cunningham dan als shooting-guard spelen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten