Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 28 juli 2013

Wright is the right choice?

Cashmere Wright (193 cm, 23 jaar) is de nieuwe point-guard (met ingang van het seizoen 2013/2014) van de GasTerra Flames.

Hier een filmpje met hoogtepunten: http://www.youtube.com/watch?v=SDwkKCPW-kk

De Cincinnati Bearcats, waar Wright speelde, verloor afgelopen seizoen in de 2e ronde van het NCAA toernooi met 67 - 63 van Creighton. (Creighton verloor in de 3e ronde van Duke met 50 - 66. En in de 5e ronde verloor Duke met 85 - 63 van Louisville, de latere kampioen. In de 4e ronde won Duke nog met 61 - 71 van Michigan State. Zie: http://espn.go.com/mens-college-basketball/tournament/bracket/_/id/127/2013-ncaa-mens-final-4-tournament) In de jaren daar kort voor deed de ploeg het zelfs nog beter, door de laatste 16 van het NCAA toernooi te halen. Zie: http://en.wikipedia.org/wiki/Cincinnati_Bearcats_men's_basketball

Wright lijkt een snelle, explosieve speler die sterk naar de ring kan gaan maar ook goed van afstand schiet. Verder heeft hij snelle handjes die graag wat steals pakken.

We gaan zien hoe hij de ploeg kan leiden als verlengstuk van coach Skelin, hoe hij er met zijn ploeggenoten een TEAM van weet te maken.

Nog een "vraag": wie wordt zijn back-up?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten