Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 20 juli 2013

Thomas Koenis

Wat de bron is weet ik niet maar en zou een gerucht rondgaan dat Koenis mogelijk weggaat bij de GasTerra Flames. Of dat op verzoek van de club of de speler is, dat is me niet bekend.

Club: waarom willen jullie van hem af? Koenis was in de play-offs de beste speler van Donar! Jullie nemen al afscheid van de speler die na Koenis de beste was: Dimeo van der Horst. Nu vertrekt Van der Horst (naar Magixx Wijchen) op eigen verzoek omdat hij meer speeltijd wil.

Koenis: waarom wil je vertrekken bij Flames/Donar? Meer speeltijd? Omdat er mogelijk nog een (buitenlandse) inside-speler wordt gecontracteerd? Ga de concurrentiestrijd aan, blijf je verbeteren, leer van zo'n teamgenoot. Welke club heeft genoeg geld om het door jou gewenste salaris te betalen? En speelt op een behoorlijk niveau? Welke club past, o.a. coaching, bij jou?

Ik hoop echt dat Koenis blijft. Hij is nog niet klaar met zijn ontwikkeling tot een Nederlandse topcenter. Potentie heeft hij wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten