Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 5 juli 2013

Tom Snikkers

Hij heeft een Nederlands paspoort, 1.93meter lang, shooting-guard, afkomstig van Calvin College (divisie 3). GasTerra Flames heeft genoeg spelers voor de positie van shooting-guard. Slagter kan wel als small-forward spelen, maar dan zullen de Groningers, áls ze nog een extra shooting-guard contracteren, denk ik kiezen voor een andere speler. Die mogelijk goedkoper is?

Den Bosch en Leiden beschikken voorlopig over weinig Nederlandse spelers. Snikkers zou voor hen interessant kunnen zijn. Leiden heeft voor het seizoen 2013/2014 een nieuwe Nederlander voor een positie 'inside'? Een contract lijkt niet te zijn getekend. Op hun site wordt deze speler in ieder geval niet gepresenteerd.

Wacht deze speler af of Leiden mee zal doen aan de EuroChallenge? Mogelijk trekt de club zich vandaag terunu de gemeente Leiden heeft besloten de club niet financieel te kunnen/willen steunen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten